Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
SOCOM: Special Forces
  • ONTWIKKELAAR Zipper Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 april 2011
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum SOCOM: Special Forces-bèta bekend

SOCOM: Special Forces is een third-person shooter gemaakt door Zipper Interactive. De game zal exclusief voor de PlayStation 3 verschijnen en zal te besturen zijn met de Move en de controller.

Sony heeft bekendgemaakt wanneer de bèta zal verschijnen. PlayStation Plus-leden kunnen op 23 maart aan de slag. Mensen die een bèta-code hebben gekregen bij Killzone 3 kunnen op 29 maart beginnen. Op 5 april krijgt iedereen toegang tot de bèta.

SOCOM: Special Forces verschijnt in Amerika op 19 april. Een Europese releasedatum is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?