Sea of Solitude

  • Ontwikkelaar Jo-Mei Games
  • Eerste releasedatum 5 juli 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Releasedatum Sea of Solitude onthuld

Vandaag hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Jo-Mei Games de releasedatum van Sea of Solitude onthuld. Over iets meer dan een maand komt de indiegame op de markt.

Door het uitgeven van Sea of Solitude laat Electronic Arts ook zien oog te hebben voor de kleine ontwikkelaars. De game speelt in op het onderwerp eenzaamheid en heeft tijdens de ontwikkeling ook voor emotionele taferelen gezorgd bij het team. Dit omdat het verhaal voor een aantal medewerkers erg dichtbij kwam, waardoor het heel herkenbaar werd. In Sea of Solitude kruip je in de huid van Kay, die een avontuur is begonnen om haar eenzaamheid te overwinnen.

Sea of Solitude2

Sea of Solitude verschijnt op 5 juli voor de pc via Origin, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?