Destroy All Humans!

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum remake Destroy All Humans! onthuld

Een tijdje geleden werd bekendgemaakt dat er een remake komt van Destroy All Humans!. Fans van de game hoeven nu alleen nog maar te wachten op de releasedatum die vandaag bekend is gemaakt.

Uitgever THQ Nordic heeft vandaag via Twitter de releasedatum bekendgemaakt samen met een nieuwe trailer van de game. Destroy All Humans! viel goed in de smaak toen de game voor het eerst uitkwam voor de PlayStation 2 en originele Xbox in 2005 en ziet er door de graphics nu alleen nog maar beter uit. Het verhaal van de game draait om de alien Crypto die in een vliegende schotel op Aarde wordt gezet om de mensheid te vernietigen. In de trailer is te zien dat Crypto gebruikmaakt van buitenaardse wapens dus dat levert ook nog eens veel humor op.

De remake van Destroy All Humans! wordt uitgebracht op 28 juli 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON THQ Nordic

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?