Releasedatum Red Steel 2

De maand maart komt al met Final Fantasy XIII, maar er komt nog een vette game uit. Het gaat namelijk om Red Steel 2.

De game wordt ontwikkeld door Ubisoft en verschijnt op 24 maart 2010. De game is te koop voor Nintendo Wii. Echt complete details zijn er verder niet, maar nadat deel 1 eigenlijk een flop was geworden, konden ze ons in ieder geval wel vertellen dat er verbeterde graphics zijn, en ook de gameplay flink is verbeterd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?