Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 3 juli 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Releasedatum Red Faction Guerrilla voor Switch aangekondigd

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition is onderweg naar Nintendo Switch. Dat heeft game-uitgever THQ Nordic aangekondigd. Het Duits gelokaliseerde KAIKO Games heeft de leiding over het opnieuw uitbrengen van de game.

Red Faction: Guerrilla komt oorspronkelijk uit 2009 en is ontwikkeld door Volition Inc. Vorig jaar werd de game al opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf begin juli is het spel ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, laat THQ Nordic weten op Twitter.

Het poorten van games naar de Switch is geen onbekend terrein voor KAIKO Games, want eerder brachten zij Darksiders Warmastered Edition en Legend of Kay Anniversary Edition ook al naar de hybride console van de Japanse consolegigant. De Switch-variant van Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition biedt spelers de optie om te kiezen tussen de modi: kwaliteit of prestatie. Daarnaast is de game voorzien van betere graphics en gelikte textures als we de ontwikkelaar mogen geloven

De Switch-versie wordt voorzien van optionele motion controls. Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition is vanaf 2 juli verkrijgbaar.

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?