Psychonauts 2
  • ONTWIKKELAAR Double Fine Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum Psychonauts 2 is uitgesteld

Slecht nieuws voor de Pychonauts -fans. Het tweede deel van de serie laat nog even op zich wachten. Ontwikkelaar Double Fine heeft bekendgemaakt dat de releasedatum van Psychonauts 2 is uitgesteld.

Eind vorig jaar kregen we nog een trailer te zien van Psychonauts 2, de game die oorspronkelijk dit jaar moest uitkomen. Maar tijdens de afgelopen E3 lieten de ontwikkelaars al doorschemeren dat de game vertraging ging oplopen. Toen was nog niet bekend wat deze vertraging inhield, maar daar is nu meer duidelijkheid over. De ontwikkelaar laat middels een blogpost weten dat Psychonauts 2 vertraagd is tot 2020. De vertraging is mogelijk het gevolg van de overname van Double Fine door Xbox Game Studios.

Psychonauts 21

Pychonauts 2 werd in 2015 al aangekondigd en behaalde kort daarna in januari 2016 het crowdfundingdoel van 3,3 miljoen dollar, om de game te ontwikkelen. Hoewel Microsoft ontwikkelaar Double Fine heeft overgenomen hoeven PlayStation 4-gamers niet bang te zijn. Microsoft heeft bevestigt dat de game beschikbaar wordt voor alle beloofde platformen.

BRON FIG

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?