Releasedatum Psychonauts 2 is uitgesteld

Geplaatst: 11 juli 2019 23:25
Aangepast: 12 juli 2019 00:09

Slecht nieuws voor de Pychonauts -fans. Het tweede deel van de serie laat nog even op zich wachten. Ontwikkelaar Double Fine heeft bekendgemaakt dat de releasedatum van Psychonauts 2 is uitgesteld.

Eind vorig jaar kregen we nog een trailer te zien van Psychonauts 2, de game die oorspronkelijk dit jaar moest uitkomen. Maar tijdens de afgelopen E3 lieten de ontwikkelaars al doorschemeren dat de game vertraging ging oplopen. Toen was nog niet bekend wat deze vertraging inhield, maar daar is nu meer duidelijkheid over. De ontwikkelaar laat middels een blogpost weten dat Psychonauts 2 vertraagd is tot 2020. De vertraging is mogelijk het gevolg van de overname van Double Fine door Xbox Game Studios.

Pychonauts 2 werd in 2015 al aangekondigd en behaalde kort daarna in januari 2016 het crowdfundingdoel van 3,3 miljoen dollar, om de game te ontwikkelen. Hoewel Microsoft ontwikkelaar Double Fine heeft overgenomen hoeven PlayStation 4-gamers niet bang te zijn. Microsoft heeft bevestigt dat de game beschikbaar wordt voor alle beloofde platformen.

Bron: FIG

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.