Releasedatum PS3-versie Dragon Age: Origins bekend

Vandaag maakte de uitgever Electronic Arts bekend dat de PlayStation 3-versie van Dragon Age: Origins vanaf 19 november verkrijgbaar zal zijn.

De game komt daardoor twee weken na de PC- en Xbox 360-versies uit. De ontwikkelaar Bioware wist ons te vertellen dat het systeem van de PS3 nog aan de 'Bioware-normen' moet worden aangepast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?