Check al onze gamescom content hier!

Releasedatum Prison Break game bekend

Er is lang onduidelijkheid geweest over de releasedatum van de Prison Break game, maar vandaag heeft Koch Media de game eindelijk een officiële releasedatum meegegeven. Zoals het er nu uit ziet zal de game namelijk op 26 maart verschijnen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Ook heeft de game nu eindelijk een titel gekregen. De game zal namelijk uitkomen onder de naam Prison Break: The Conspiracy en draait rond het verhaal van Tom Paxton, een agent van The Company, die moet uitzoeken wat Scofield allemaal uitspookt in Fox River.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?