Releasedatum PC-versie Assassin's Creed 2

Assassin's Creed 2 is al een tijdje uit op de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie bleef nog uit, om de game goed te porten.

Vandaag verzette Ubisoft de releasedatum van Assassin's Creed 2 voor de PC naar 16 maart. Deze versie zal als subtitel 'Director's Cut' krijgen. Hierbij zal de console-DLC The Battle of Flori en Bonfire of the Vanities zitten. De systeemeisen van de game zijn ook bekendgemaakt. Die kan je hieronder checken.

Minimum systeemeisen

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?