Releasedatum PC-versie Assassin's Creed 2 herzien

Gisteren vertelde ik jullie dat de PC-versie van Assassin's Creed 2 16 maart zou uitkomen. Dit was de releasedatum voor de Verenigde Staten.

De Europese releasedatum zal een ruime week eerder zijn; namelijk 4 maart. Ook Europa krijgt de Director's Cut met de twee extra downloadable content bij inbegrepen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?