Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Releasedatum Painful Memories Pack Max Payne 3 bekend

Uitgever en ontwikkelaar Rockstar Games heeft op zijn website de releasedatum van het Painful Memories Pack voor May Payne 3 bekendgemaakt.

De DLC zal vanaf 4 december te downloaden zijn voor de voor de PlayStation 3, pc en de Xbox 360. Voor € 9,99 of 800 Microsoft Points krijg je vier nieuwe multiplayermaps, namelijk Roscoe Street Subway, Marty's Bar, Shoot First en Canal De Panamá. Daarnaast zijn er nieuwe wapens, avatars en items. Eigenaren van de Rockstar Pass hoeven overigens niks extra's te bètalen voor deze content.

Max Payne 3 is verkrijgbaar voor de PlayStation 3, pc en de Xbox 360. Mocht je meer willen weten over de multiplayer van de game, lees dan Peters achtergrondartikel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?