Releasedatum Overlord II bekend

Zoals je al eerder hier hebt kunnen lezen is het Nederlandse Triumph Studios bezig met het vervolg van Overlord. In Overlord II speel je een nieuwe Overlord, en deze moet het met behulp van vier verschillende soorten Minions opnemen tegen een gigantisch keizerrijk.

Vandaag is bekendgemaakt dat Overlord II vanaf 26 juni in Europa te koop zal zijn. Het spel zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?