Releasedatum onthuld Virtua Tennis 2009

Sommige mensen zullen bij het horen van de naam SEGA, vooral denken aan die bekende blauwe egel. Dat is dan buiten de echte tennis liefhebbers gerekend, die horen SEGA en denken gelijk aan Virtua Tennis, een tevens populaire gamereeks van deze ontwikkelaar.

Tennis fanatici kunnen vanaf 29 mei hun balletje opgooien, op de Xbox 360 en de PlayStation 3. SEGA heeft bekendgemaakt, dat op deze datum, Virtua Tennis 2009, vers van de pers zal rollen. Nintendo Wii gamers moeten echter nog even geduld hebben; Virtua Tennis 2009, zal voor deze console, pas enkele weken later, in juni verschijnen. De Nintendo Wii versie zal de Wii MotionPlus ondersteunen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?