Need for Speed NITRO

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 19 november 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Releasedatum Need for Speed: Nitro bekend

Electronic Arts komt binnenkort met Need for Speed: Nitro, een gloednieuwe Need For Speed voor de Nintendo Wii en DS. De game was een tijdje terug al aangekondigd, maar de Europese releasedatum bleef een raadsel.

Vandaag heeft Electronic Arts echter de releasedatum vrijgegeven. De game zal namelijk vanaf 20 november beschikbaar zijn in Europa. Nog even wachten dus voordat we kunnen racen met de Nitro knop, die zorgt voor een flinke boost.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?