Luigi's Mansion 3
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum Luigi's Mansion onthuld

Schrik niet, maar de releasedatum van Luigi's Mansion 3 is aanstaande. Nintendo heeft vandaag op hun Twitterkanaal bekendgemaakt wanneer we met Luigi op spokenjacht kunnen gaan.

Het is al een tijdje bekend dat Luigi de stofzuiger weer uit de kast haalt en zich omtovert tot ware Ghostbuster, maar een releasedatum voor het derde deel in de Luigi's Mansion-franchise bleef lang uit. Tot nu, want Nintendo heeft vandaag op Twitter dan eindelijk een datum onthuld. Het verrast je waarschijnlijk niet, maar met Halloween kunnen we dit jaar extra hard griezelen. Dan ligt de game namelijk in de schappen.

Luigi's Mansion verschijnt - hoe kan het ook anders - op 31 oktober 2019 voor de Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?