Releasedatum LittleBigPlanet PSP bekend

De game LittleBigPlanet op de PlayStation 3 was erg inventief, kleurrijk en grappig. Het feit dat je zelf je levels kon maken wist enorm bij te dragen aan de replay waarde.

Nu komt LittleBigPlanet ook naar de PlayStation Portable. De gameplay zal nagenoeg hetzelfde zijn, alleen kent de PSP versie helaas geen multiplayer. Wel kan je nog steeds levels maken en via ad-hoc kun je ook levels uploaden en downloaden. De releasedatum is nu bekend geworden, de game zal op 17 november in de winkels liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?