Layers of Fear 2
  • ONTWIKKELAAR Bloober Team
  • RELEASEDATUM 28 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum Layers of Fear 2 bekendgemaakt

De releasedatum van Layers of Fear 2 is onlangs bekendgemaakt. Vanaf volgende maand kunnen we al aan de slag met de horrorgame.

Layers of Fear 2 is een horrorgame die zich afspeelt op een schip. In dit deel volgen we een acteur uit het oude Hollywood die het slachtoffer wordt van een regisseur die compleet is doorgeslagen. Veel meer informatie over de game is niet vrijgegeven. Wel hebben ontwikkelaar Bloober en uitgever Gun Media middels een tweet bekendgemaakt dat de game volgende maand uitkomt. De eerste Layers of Fear werd over het algemeen positief ontvangen. De verwachtingen voor het tweede deel in deze psychologische horrorserie zijn dus hoog.

Layers of Fear 2 verschijnt 28 mei op de PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

BRON Gun Media en Bloober Team

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?