Killzone 2
  • ONTWIKKELAAR Guerrilla Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum Killzone 2 blijft mysterie

Dé game waar veel gamers naar uit kijken is Killzone 2. De first-person shooter voor de PlayStation 3 wordt ontwikkeld in ons eigen kikkerlandje door ontwikkelaar Guerrilla Games. Op de E3 2005 werden delen van het spel voor het eerst aan het publiek getoond. Sindsdien zijn er verscheidene trailers en in-game beelden verschenen op het internet. De anticipatie bouwt alsmaar op voor de gretige fans, maar het verlossende woord is nog lang niet daar. Sony blijft moeilijk doen over de precieze releasedatum voor Europa.

Killzone 2 zal vanaf 27 februari 2009 in de Amerikaanse schappen liggen volgens Kyle Schubel, de uitvoerende directeur. In zijn statement liet hij weten dat Sony de Europese release niet veel later wilde hebben, maar was terughoudend over een echte datum.

"We willen Killzone 2 in de PAL regio's in ieder geval op ongeveer hetzelfde moment uitbrengen; specifieke data zullen later besproken worden," aldus Schubel

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?