Releasedatum Judgment onthuld

Geplaatst: 6 maart 2019 12:05

Eind vorig jaar werd Judgment aangekondigd, de nieuwe game van Yakuza-ontwikelaar Rya Ga Gotoku Studio. Vandaag heeft uitgever Sega de releasedatum voor de game onthuld.

Judgment is een soort spirituele spin-off op de Yakuza-serie. De game wordt namelijk gemaakt door Yakuza-ontwikkelaar Rya Ga Gotoku Studio en speelt zich af in dezelfde regio als de Yakuza-games. Judgment verschijnt in juni op de PlayStation 4, met een releasedatum van 25 juni voor de fysieke copy en een vroegtijdige toegang voor digitale exemplaren op 21 juni. Vanaf morgen kunnen in de PlayStation Store de pre-orders voor de game worden geplaatst, waarmee je toegang krijgt tot deze vroegtijdige toegang. Volgens uitgever Sega kunnen we morgen tevens nog meer nieuws verwachten rondom Judgment.

Judgment verschijnt op 25 juni op de PlayStation 4. Spelers die de game digitaal pre-orderen, krijgen vanaf 21 juni vroegtijdig toegang tot de game.

Bron: Sega
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Judgment

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juni 2019

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord