Judgment

  • Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen PlayStation 4, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Releasedatum Judgment onthuld

Eind vorig jaar werd Judgment aangekondigd, de nieuwe game van Yakuza-ontwikelaar Rya Ga Gotoku Studio. Vandaag heeft uitgever Sega de releasedatum voor de game onthuld.

Judgment is een soort spirituele spin-off op de Yakuza-serie. De game wordt namelijk gemaakt door Yakuza-ontwikkelaar Rya Ga Gotoku Studio en speelt zich af in dezelfde regio als de Yakuza-games. Judgment verschijnt in juni op de PlayStation 4, met een releasedatum van 25 juni voor de fysieke copy en een vroegtijdige toegang voor digitale exemplaren op 21 juni. Vanaf morgen kunnen in de PlayStation Store de pre-orders voor de game worden geplaatst, waarmee je toegang krijgt tot deze vroegtijdige toegang. Volgens uitgever Sega kunnen we morgen tevens nog meer nieuws verwachten rondom Judgment.

Judgment verschijnt op 25 juni op de PlayStation 4. Spelers die de game digitaal pre-orderen, krijgen vanaf 21 juni vroegtijdig toegang tot de game.

BRON Sega

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?