ITTA
  • ONTWIKKELAAR Glass Revolver
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 april 2020
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum ITTA bekendgemaakt

Twee maanden geleden maakten uitgever Armor Games Studios en ontwikkelaar Glass Revolver bekend dat ITTA uit gaat komen voor de pc en Nintendo Switch. Er is nu een exacte releasedatum bekendgemaakt samen met een nieuwe trailer.

ITTA is een nieuw avonturengame in een oud jasje. In de game kruip je in de huid van een jong meisje dat verdwaald is in een fantasierijke wereld. Het is jouw taak om de weg terug te vinden door monsters te verslaan. Het concept zelf is simpel, maar de gedachtegang erachter geeft diepte aan de game. ITTA is namelijk bedacht door de eigen ervaringen van ontwikkelaar Jacob Williams, die de game bedacht heeft tijdens zijn verblijf in een psychiatrische instelling. Een thema zoals wanhoop vind je terug in de game evenals de thema's hoop en medeleven. Het draait erom dat je verdergaat ondanks alle tegenslagen die zich op je pad bevinden. Daarnaast is de vormgeving uniek ten opzichte van andere nieuwe games. ITTA geeft je het idee alsof je een game speelt op de Super Nintendo 64 door haar pixelachtige uitstraling.

ITTA is beschikbaar op 22 april 2020 voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Armor Games Studios

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?