inFAMOUS

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 29 mei 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum inFamous bekend

Sucker Punch kennen we van de Sly Raccoon series. Deze game, die vooral gericht was op kinderen, was een groot succes. Met inFamous maakt Sucker Punch een game voor volwassenen waar je zelf bepaalt of je de stad redt of niet.

Vandaag is er een releasedatum bekendgemaakt voor inFamous. In juni zal de game gelanceerd worden in Amerika. Een Europese release zal waarschijnlijk in dezelfde maand plaatsvinden. Daarnaast vertelde Sony dat er zeer binnenkort een demo zal verschijnen op het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?