Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Releasedatum Hostage Negotiation Pack voor Max Payne 3 bekend

Rockstar Games heeft op zijn blog de releasedatum van het Hostage Negotiation Pack voor Max Payne 3 bekendgemaakt.

De DLC zal op alle platformen verschijnen op 30 oktober. Deze DLC bevat vier nieuwe multiplayermaps, nieuwe items, nieuwe wapens en een nieuwe factie, genaamd Filhos De Ogum. Bezitters van de Rockstar Pass kunnen deze DLC zonder extra kosten downloaden. Zonder pas kost het 800 Microsoft Points of € 9,99.

Max Payne 3 is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc. Wil je meer weten over de multiplayer van de game? Lees dan even het achtergrondartikel van Peter.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?