Releasedatum Gwent voor iOS onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2019 09:12

De releasedatum van Gwent voor iOS is onlangs onthuld. We kunnen de game vanaf volgende maand op onze iPhones spelen.

Gwent: The Witcher Card Game is een standalone kaartgame gebaseerd op de Gwent-minigame in The Witcher. De game is eveneens ontwikkeld door CD Projekt RED en heeft sinds de release een redelijke fanbase weten te verscharen. Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat Gwent naar smartphones komt. Nu heeft CD Projekt RED middels een tweet bekendgemaakt dat de eerste mobiele versie van Gwent volgende maand beschikbaar is voor iOS. Deze mobiele versie is gebaseerd op de pc-variant van de game, maar dan met verbeterde controls voor touchscreens. Ook heeft CD Projekt RED bekendgemaakt dat je de spelvoortgang en aankopen van je GOG-account op pc kunt delen met je iOS-account. Zo kun je dus op het ene apparaat spelen en vervolgens op het andere apparaat weer verder spelen.

Gwent: The Witcher Card Game is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 29 oktober is de game ook te spelen op iOS-apparaten.

Bron: CD Projekt RED
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gwent: The Witcher Card Game

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord