Releasedatum God of War 3 bekend

Sony liet eerder al weten dat God of War 3 in maart 2010 zal verschijnen. De exacte datum bleef echter onbekend, maar vandaag bracht Sony daar verandering in door te bevestigen dan de game op 19 maart zal uitkomen.

God of War 3 zal dus op de zelfde dag verschijnen als de God of War 3: Ultimate Trilogy Edition. Daarnaast zal de game ook nog eens worden gebundeld met een PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?