Releasedatum Fairytal Fights bevestigd

Playlogic heeft vandaag eindelijk een releasedatum vastgelegd voor Fairytale Fights. Vanaf 23 oktober is de game namelijk in heel Europa beschikbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC liefhebbers zullen echter wat langer moeten wachten, want de PC versie verschijnt pas in 2010.

Fairytale Fights is een grappige hack-n-slash-game waarbij je de controle krijgt over schattige sprookjesfiguren die op bloederige wijze vijanden uitschakelen om zo de sprookjeswereld te redden. Overigens bevat de game op een multiplayerbattle mode en een co-op mode.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?