Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Releasedatum Fable 2 bekend

Zojuist heeft Lionhead Studios bekendgemaakt dat Fable 2 verschijnt op 24 oktober van dit jaar. Naast de gewone versie zal er ook een Special Edition beschikbaar komen, met extra content en een andere verpakking.

De extra content zal onder andere bestaan uit een speciale wapen en een speciale kerker. Ook bevat deze Special Edition een Collectible Hobbe-figuur, een bonus DVD, waar je een kijkje achter de schermen doet. Je krijgt een 48 uur Xbox Live trail en ook krijg je vijf Fate Cards die de toekomst moeten voorspellen. Fable 2 komt exclusief voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?