Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content

Hitman - Episode 2: Sapienza

  • Ontwikkelaar IO Interactive
  • Eerste releasedatum 26 april 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Stealth
  • Gameliner score

Releasedatum Episode 2 Hitman bekend

Episode twee: Sapienza van Hitman wordt uitgebracht op 26 april. De releasedatum werd gisteren bekendgemaakt op het officiële Twitter-account van Hitman.

De tweede episode speelt zich af in een mooi, zonnig strand-stadje in Italië. De locatie voor de tweede episode werd vijf maanden geleden al bekendgemaakt, maar nu mogen we binnenkort zelf Sapienza verkennen en de hit uitvoeren.

Inmiddels is episode 1: Parijs van Hitman verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als je wilt weten wat wij vonden van Parijs, lees dan gerust de review geschreven door onze eigen Hitman .

BRON Twitter

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?