Releasedatum en multiplayer DOOM Eternal onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 21 augustus 2019 10:16

De E3-persconferentie van Bethesda is op volle toeren. De uitgever heeft als een van de weinige een eigen show, maar dat komt door de flinke lading titels in haar portfolio. Een van deze titels is natuurlijk de knaller DOOM Eternal.

DOOM Eternal werd groots aangepakt tijdens de presentatie van Bethesda. Zo maakte zij een multiplayer modus bekend waarin een fully loaded speler het opneemt tegen twee demonen, alle drie bestuurd door gamers. Komende QuakeCon worden er meer details bekendgemaakt van DOOM Eternal's nieuwe multiplayer modus. Tijdens de persconferentie kwam Bethesda ook nog op de proppen met een story trailer voor DOOM Eternal, waarin we weer de nodige demonen zien sneuvelen door een diversiteit aan wapens. DOOM Eternal speelt zich af in diverse dimensies, waarin je als succesvol demonenjager je weg moet zien te vinden.

DOOM Eternal komt uit op 22 november voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Meer informatie omtrent de nieuwe multiplayer modus krijgen we komende QuakeCon voorgeschoteld.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord