Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
  • ONTWIKKELAAR Level-5
  • RELEASEDATUM 23 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum eerste DLC voor Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom bekend

Bandai Namco heeft de releasedatum van de DLC voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom bekendgemaakt. De content heet het Adventure Pack en is vanaf 9 augustus te downloaden voor de RPG.

Het Adventure Pack zit vol nieuwe uitdagingen, waaronder een gevecht tegen de sterkere bazen Blackhart en Zeta. Daarnaast heeft de Faraway Forest nieuwe verdiepingen en door deze te voltooien speel je nieuwe outfits vrij. Tot slot zijn er nieuwe quest met hun eigen beloningen, die kunnen worden gestart nadat het hoofdverhaal van Ni No Kuni II is uitgespeeld.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom krijgt later nog twee DLC-packs. De eerste hiervan komt in de winter en bevat onder andere nieuwe kerkers. Het derde DLC-pack voor de RPG verschijnt begin volgend jaar en verlengt het verhaal van de game.

BRON Persbericht Bandai Namco

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?