Deathloop

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 14 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5
  • Genre First-Person Shooter, Stealth
  • Gameliner score -

Releasedatum Deathloop uitgesteld

Arkane Studios heeft vandaag een update uitgegeven over Deathloop. De shooter wordt vier maanden later uitgebracht dan eerst gepland.

Er is vandaag goed en slecht nieuws vrijgegeven door Arkane Studios, de ontwikkelaar van de shooter Deathloop. Het slechte nieuws is dat de releasedatum van Deathloop is uitgesteld, waardoor de game pas in september uitkomt. Arkane Studios gaf hiervoor als reden dat ze de kwaliteit en de ambities van het team dat aan Deathloop werkt willen behouden, terwijl ze wel de gezondheid en veiligheid van het team kunnen waarborgen. Het goede nieuws is dat de extra tijd goed benut gaat worden om hun doel van een "leuke, stijlvolle en breinbrekende spelerservaring" te behalen.

Deathloop komt uit op 14 september 2021 voor pc en PlayStation 5. Check hier de laatste gameplaytrailer van Deathloop.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?