Dauntless

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Releasedatum Dauntless aangekondigd

De releasedatum van de gratis speelbare action RPG-game Dauntless is aangekondigd door ontwikkelaar en tevens uitgever Phoenix Labs. De game verschijnt binnenkort voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers hebben even moeten wachten maar nu gaat het toch echt gebeuren. Dauntless, de game die nu bijna een jaar speelbaar is middels een open beta, gaat zijn opwachting maken op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De Epic Games-store gaat de titel voor pc-gamers exclusief aanbieden. De action RPG-game speelt zich af in een fantasiewereld die op de rand van de afgrond staat. De wereld is verscheurd en monsterlijke wezens, beter bekend als de Behemoths, bedreigen de menselijke beschaving met uitsterven. Aan spelers de taak om dit te voorkomen.

Dauntlessactionrpg

Dauntless is vanaf 21 mei speelbaar op bovengenoemde platformen. De game komt op een later moment naar Nintendo Switch en mobiele apparaten, zo laat Phoenix Labs weten.

BRON Phoenix Labs

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?