Releasedatum Dauntless aangekondigd

Geplaatst: 13 mei 2019 20:30

De releasedatum van de gratis speelbare action RPG-game Dauntless is aangekondigd door ontwikkelaar en tevens uitgever Phoenix Labs. De game verschijnt binnenkort voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers hebben even moeten wachten maar nu gaat het toch echt gebeuren. Dauntless, de game die nu bijna een jaar speelbaar is middels een open beta, gaat zijn opwachting maken op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De Epic Games-store gaat de titel voor pc-gamers exclusief aanbieden. De action RPG-game speelt zich af in een fantasiewereld die op de rand van de afgrond staat. De wereld is verscheurd en monsterlijke wezens, beter bekend als de Behemoths, bedreigen de menselijke beschaving met uitsterven. Aan spelers de taak om dit te voorkomen.

Dauntless is vanaf 21 mei speelbaar op bovengenoemde platformen. De game komt op een later moment naar Nintendo Switch en mobiele apparaten, zo laat Phoenix Labs weten.

Bron: Phoenix Labs

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dauntless

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord