Releasedatum Dark Void bekend

Al eerder kon je lezen dat de game Dark Void was uitgesteld naar 2010. Voor diegene die met smart hierop zitten te wachten is er goed nieuws, de game moet op 15 januari in de winkel liggen.

In de Verenigde Staten kunnen ze overigens 3 dagen eerder aan de slag, daar komt de game op 12 januari uit. Dark Void zal verschijnen op de PC, Xbox 360, en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?