Releasedatum Cyberpunk 2077 blijft gepland voor september

Geplaatst: 17 maart 2020 14:50

Nu het Coronavirus over de wereld raast en iedereen zoveel mogelijk thuis moet werken heeft ook CD Red Projekt maatregelen genomen. Via een Tweet lieten ze weten wat dit betekend voor Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 werd eerder al uitgesteld naar september en CD Red Projekt doet er alles aan om de nieuwe releasedatum te halen. In de Tweet wordt er uitgelegd dat ze de afgelopen weken druk bezig zijn geweest met het verbeteren van de infrastructuur van de studio. Hierdoor kunnen medewerkers nu thuis aan de slag en loopt de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 geen verdere vertraging op. Het doel van de studio is om Cyberpunk 2077 nog steeds in september uit te brengen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 17 september voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord