Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Releasedatum Crysis Remastered wordt uitgesteld

De releasedatum van Crysis Remastered werd gisteren bekendgemaakt. Vandaag kregen we echter te horen dat de releasedatum verder wordt verplaatst.

De Microsoft Store heeft gisteren de releasedatum van Crysis Remastered bekendgemaakt. De officiële onthullingsvideo van de game stond gepland voor vandaag, maar werd ook gisteren gelekt op Youtube. Veel fans reageerden teleurgesteld en om deze reden heeft ontwikkelaar Crytek via twitter bekendgemaakt dat de releasedatum wordt uitgesteld. Naar aanleiding van alle reacties wordt de game nog verder uitgewerkt, zodat deze hopelijk wel in de smaak valt bij de Crysis-fans.

De vorige releasedatum van Crysis Remastered stond op 23 juli 2020. Het is nog niet bekendgemaakt wat de nieuwe releasedatum gaat worden.

BRON Crysis

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?