Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Releasedatum Colin McRae: Dirt 2 onthuld

Codemasters heeft vandaag de releasedatum van Colin McRae: Dirt 2 onthuld. De modderige racer zal verschijnen op de Xbox 360 en de PlayStation 3 op 11 september. De Amerikanen kunnen al eerder genieten van de game, op 8 september verschijnt de game daar.

Oorspronkelijk zou de PC versie ook op 8 en 11 september verschijnen, maar dat wordt wat later. Codemasters wil namelijk gebruik gaan maken van DirectX 11. Aangezien DirectX 11 pas rond 22 oktober tezamen met Windows 7 uitkomt, is de kans groot dat de game dus pas dan verschijnt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?