Call of the Sea

  • Ontwikkelaar Out of the Blue
  • Eerste releasedatum 8 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

Releasedatum Call of the Sea onthuld

De releasedatum van avonturengame Call of the Sea is mogelijk bekend. Er is een datum verschenen op de verkooppagina van de game in de Xbox Store.

Call of the Sea werd een paar maanden geleden onthuld tijdens de Inside Xbox-presentatie in mei. De game volgt het verhaal van Norah die in de jaren dertig de verdwijning van haar man onderzoekt en tijdens haar onderzoek op een mysterieus eiland belandt. Volgens de verkooppagina komt de game op 8 december uit op de Xbox Series X/S en pc. Ook is de game vanaf launch beschikbaar op de Xbox Game Pass. De verkooppagina Call of the Sea is hieronder te bekijken.

Call of the Sea4

Call of the Sea komt 8 december uit op de Xbox One, pc en Xbox Series X/S. Ontwikkelaar Out of the Blue heeft de datum nog niet officieel bevestigd.

BRON Xbox Store

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?