Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2019-content
Battlefield 4
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2013
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Releasedatum bèta en nieuwe Premium-informatie Battlefield 4

Electronic Arts en DICE hebben bekendgemaakt wanneer we met de bèta van Battlefield 4 aan de slag kunnen. Ook is de content van Battlefield 4 Premium onthuld.

De bèta zal begin oktober verschijnen voor "Battlefield 3 Premium-leden die Battlefield 4 Digital Deluxe hebben gereserveerd, en voor spelers die Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe en Medal of Honor Warfighter Limited Edition hebben gekocht", aldus het officiële persbericht. Drie dagen daarna verschijnt de open bèta en kan iedereen de bèta proberen. In de openbare bèta zal ook de map Siege of Shanghai en de modus Conquest worden toegevoegd. De bèta zal verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Daarnaast is er meer bekendgemaakt over Battlefield 4 Premium. Hiermee krijg je toegang tot alle DLC van de game en nog veel meer. Een volledig overzicht kan je hieronder vinden.

o Battlefield 4 Second Assault - Bevat vier populaire kaarten uit Battlefield 3 die met de krachtige engine Frostbite 3 zijn vernieuwd. Eerst beschikbaar op Xbox One.
o Battlefield 4 China Rising - Ga de strijd aan om het uitgebreide, majestueuze Chinese vasteland in handen te krijgen. Beschikbaar vanaf december 2013.
o Battlefield 4 Naval Strike - Ervaar een dynamische zeeslag wanneer de Chinese vloot de strijd op zee uitvecht. Beschikbaar vanaf voorjaar 2014.
o Battlefield 4 Dragon's Teeth De VS slaat terug in een intense stadsoorlog. Beschikbaar vanaf zomer 2014.
o Battlefield 4 Final Stand - Breng de oorlog tot een epische ontknoping. Beschikbaar vanaf zomer 2014.

* Een voorsprong op andere spelers dankzij twee weken eerder toegang tot alle uitbreidingspakketten.
* Unieke aanpassingsmogelijkheden, zoals camouflage, verfkleuren, emblemen, dogtags en nog veel meer.
* Voorrang in serverwachtrijen.
* Elke week nieuwe content.
* 12 extra Battlefield 4 Battlepacks.
* Het Battlefield 4 Premium-lidmaatschap is overdraagbaar van Xbox 360 naar Xbox One en van PlayStation 3 naar PlayStation 4.

Er is ook een trailer van Battlefield 4 Premium verschenen. Deze kan je hieronder bekijken.

Battlefield 4 zal op 31 oktober verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. Later dit jaar verschijnt de game ook voor de PlayStation 4 en begin volgend jaar voor de Xbox One.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?