Releasedatum bèta en nieuwe Premium-informatie Battlefield 4

Geplaatst: 20 augustus 2013 23:20
Aangepast: 18 mei 2018 21:20

Electronic Arts en DICE hebben bekendgemaakt wanneer we met de bèta van Battlefield 4 aan de slag kunnen. Ook is de content van Battlefield 4 Premium onthuld.

De bèta zal begin oktober verschijnen voor "Battlefield 3 Premium-leden die Battlefield 4 Digital Deluxe hebben gereserveerd, en voor spelers die Medal of Honor Warfighter Digital Deluxe en Medal of Honor Warfighter Limited Edition hebben gekocht", aldus het officiële persbericht. Drie dagen daarna verschijnt de open bèta en kan iedereen de bèta proberen. In de openbare bèta zal ook de map Siege of Shanghai en de modus Conquest worden toegevoegd. De bèta zal verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Daarnaast is er meer bekendgemaakt over Battlefield 4 Premium. Hiermee krijg je toegang tot alle DLC van de game en nog veel meer. Een volledig overzicht kan je hieronder vinden.

o Battlefield 4 Second Assault - Bevat vier populaire kaarten uit Battlefield 3 die met de krachtige engine Frostbite 3 zijn vernieuwd. Eerst beschikbaar op Xbox One.
o Battlefield 4 China Rising - Ga de strijd aan om het uitgebreide, majestueuze Chinese vasteland in handen te krijgen. Beschikbaar vanaf december 2013.
o Battlefield 4 Naval Strike - Ervaar een dynamische zeeslag wanneer de Chinese vloot de strijd op zee uitvecht. Beschikbaar vanaf voorjaar 2014.
o Battlefield 4 Dragon's Teeth De VS slaat terug in een intense stadsoorlog. Beschikbaar vanaf zomer 2014.
o Battlefield 4 Final Stand - Breng de oorlog tot een epische ontknoping. Beschikbaar vanaf zomer 2014.

* Een voorsprong op andere spelers dankzij twee weken eerder toegang tot alle uitbreidingspakketten.
* Unieke aanpassingsmogelijkheden, zoals camouflage, verfkleuren, emblemen, dogtags en nog veel meer.
* Voorrang in serverwachtrijen.
* Elke week nieuwe content.
* 12 extra Battlefield 4 Battlepacks.
* Het Battlefield 4 Premium-lidmaatschap is overdraagbaar van Xbox 360 naar Xbox One en van PlayStation 3 naar PlayStation 4.

Er is ook een trailer van Battlefield 4 Premium verschenen. Deze kan je hieronder bekijken.

Battlefield 4 zal op 31 oktober verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc. Later dit jaar verschijnt de game ook voor de PlayStation 4 en begin volgend jaar voor de Xbox One.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 4

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 oktober 2013

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer