Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 maart 2014
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Releasedata Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch en Xbox One bekend

Square Enix heeft onlangs de releasedata van Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch en Xbox One bekendgemaakt. Beide games komen in april naar de consoles.

Momenteel zijn de verbeterde ports van de Playstation 2-klassiekers nog enkel te spelen op pc en PlayStation-consoles. Vanaf april kun je Spira en Ivalice echter ook op de Nintendo Switch en Xbox One verkennen. Tijdens een Nintendo Direct in september afgelopen jaar werden een groot aantal Final Fantasy-games voor de Nintendo Switch en Xbox One aangekondigd. Twee van deze games zijn de populaire titels Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Beide games zijn verbeterde versies van de titels die origineel op de PlayStation 2 zijn uitgekomen.

Final Fantasy XII

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster is momenteel beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita en pc en komt op 16 april naar Nintendo Switch en Xbox One. Final Fantasy XII: The Zodiac Age is momenteel beschikbaar op PlayStation 4 en pc en komt op 30 april naar Nintendo Switch en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?