Release WWE 2K Battlegrounds in zicht

Geplaatst:
Aangepast: 10 juli 2020 23:53

2K heeft aangekondigd dat WWE 2K Battlegrounds, de arcade-achtige vechter die de WWE-actie in een nieuw jasje presenteert, binnenkort neerstrijkt in de wereld van gaming.

Hoewel de mainline WWE-serie een jaar pauze neemt, hoeven fans niet zonder een nieuwe WWE-game te zitten. 2K komt dit jaar namelijk met WWE 2K Battlegrounds op te proppen. Deze game benadert het serieuze worstelpakket, in tegenstelling tot games uit de maineline serie, wat luchtiger. In de trailer, die 2K onlangs presenteerde, is te zien hoe vechters uit helikopters springen en zo het strijdtoneel betreden. Daarnaast zien we zelfs magisch vuur, een gitaar en zelfs een geit (?). De game krijgt drie hoofd-modi waar spelers mee aan de slag kunnen. Zo krijgt de game een single player campaign waarin de avonturen van de WWE-personages centraal staan. Ook krijgt de game een Battle Royale-achtige modus, waarin vier spelers het tegen elkaar moeten opnemen in een ring. Genoeg geschreven, check hieronder de trailer:

WWE 2K Battlegrounds verschijnt op 18 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is nu beschikbaar voor pre-order op Steam.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE 2K Battlegrounds

Series

WWE 2K

Uitgever

2K Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord