Too Human

  • Ontwikkelaar Silicon Knights
  • Eerste releasedatum 29 augustus 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Release Too Human in mei?

Too Human is een game die al een tijdje in ontwikkeling is en wordt verwacht door fans van de Hack 'n Slash games. De retailer EB games heeft de game in zijn releaselijst staan op 6 mei.

Dit is slechts een gerucht en het zou geen goede zet zijn van Silicon Knights, de ontwikkelaar van de game, om hem op 6 mei uit te brengen. Dit zou een week na Rockstar's GTA IV zijn als de datum klopt. Houd Gameliner in de gaten voor nieuwe informatie en rondom releasedata van deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?