The Orange Box
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 december 2007
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Release The Orange Box PS3 bekend

Hoewel Xbox 360- en pc-bezitters al een tijdje kunnen genieten van The Orange Box, moeten de PlayStation 3-bezitters nog even wachten. De vertraging van de game ten opzichte van zijn Microsoft-broertjes is te wijten aan het feit dat de PS3-versie geport werd door Electronic Arts, in plaats van Valve.

Gelukkig zit er aan het wachten wel een positief tintje. Het gerucht dat de release pas in 2008 is, is namelijk onzin. De game komt al eerder naar de PS3, te weten op 14 december dit jaar.

The Orange Box bevat vijf titels, voor de prijs van één. Half-Life 2, Half Life 2: Episode One, Half Life 2: Episode Two, Portal en Team Fortress 2 zijn alle te bewonderen in de oranje doos. Op het moment dus nog alleen op de Xbox 360 en de pc, maar vlak voor de kerstdagen toch ook nog op de PS3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?