Release Skull & Bones uitgesteld

Slecht nieuws voor fans van piratengames, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Skull & Bones toch niet dit jaar gaat verschijnen. De release van de game is uitgesteld, zo melden zij op Twitter.

Skull & Bones zou in eerste instantie nog dit jaar uit moeten komen, maar dat gaat niet gebeuren. Daarnaast komt de game ook niet voor in de plannen voor dit fiscale jaar, wat er op duidt dat de game niet voor maart 2020 op de markt verschijnt. In een video op Twitter geeft producer Karl Luhe uitleg over het verschuiven van de releasedatum. In de tweet is ook te lezen dat zij zich focussen op de kwaliteit van de game en iedereen willen bedanken voor de onverminderde support.

Wanneer Skull & Bones nu wordt uitgebracht is niet duidelijk. De game wordt ontwikkeld voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?