Release Fuel vertraagd

De Xbox 360 en de PlayStation 3 versie van Fuel verschijnen een weekje later. Codemasters heeft namelijk bevestigd dat de game een vertraging heeft opgelopen. Dus in plaats van 29 mei zal de game vanaf 5 juni beschikbaar zijn.

Het is echter nog niet bekend of dit ook voor de Noord Amerikaanse release geldt of alleen voor de Europese. Overigens is de rede van de vertraging ook nog onbekend gebleven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?