Release datum Battlefield 1943 onthuld

EA heeft de release datum van Battlefield 1943 bekendgemaakt, dit door middel van een persbericht. Op 9 juli zul je de game kunnen downloaden uit de PlayStation Store, voor maar 14,99 euro.

De ontwikkelaar DICE heeft handig gebruik gemaakt van Twitter. Via Twitter hebben ze laten weten dat je privé wedstrijden kunt spelen via speciale servers. Wel moet je dan even minimaal zestien vrienden uit je hoge hoed toveren, of vijanden natuurlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?