Release Darkfall vertraagt

Helaas is er slecht nieuws voor de gamers die niet kunnen wachten tot ze Drakfall eindelijk kunnen spelen. Het spel heeft namelijk vertraging opgelopen en komt dus niet meer dit jaar uit.

Darkfall is een MMO die zich afspeelt in de wereld Agon. De game zal de spirituele opvolger van Ultimate Online worden. Ook biedt Darkfall het zelfde als Ultimate Online. In Darkfall zal de wereld Agon namelijk ook zonder levels en regels worden gespeeld. Je kunt je dus lekker uitleven met deze game.

Gelukkig gaat de vertraging niet lang duren. Aventurine meldt dat de game 22 januari 2009 alsnog zal verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?