Release Aliens vs. Predator bekend

SEGA was zo vriendelijk om te vertellen aan de site Eurogamer dat hun game Alien Versus Predator in februari 2010 zal verschijnen. Precies zoals de officiële site van SEGA al aangaf.

De ontwikkelaar Rebellion staat aan het roer, dus of deze gloednieuwe first person shooter wat gaat worden blijft nog maar de vraag; hun eerdere titels waaronder Shellshock 2: Bloodtrails waren nu niet bepaald erg geslaagd te noemen. We zullen maar afwachten wat het gaat worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?