Regisseur Bayonetta 2 verlaat PlatinumGames

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2019 13:04

Yusuke Hashimoto, gamedirecteur van Bayonetta 2, heeft PlatinumGames verlaten. Dit maakte hij onlangs bekend middels een tweet.

Yusuke Hashimoto verlaat PlatinumGames na dertien jaar trouwe dienst. Hashimoto was de gamedirecteur van Bayonetta 2 en Star Fox Zero en hij was tevens producent van de originele Bayonetta-game. Middels een tweet kondigide hij aan dat 31 januari zijn laatste dag bij PlatinumGames was geweest. De reden van zijn vertrek of de plannen die Hashimoto voor de toekomst heeft, zijn momenteel niet bekend. Wel weten we dat Hashimoto dus niet de gamedirecteur van Bayonetta 3 gaat zijn. Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd enkel bekendgemaakt dat Bayonetta 3 nog volop in ontwikkeling is.

Yusuke Hashimoto heeft niet bekendgemaakt welke plannen hij heeft na zijn vertrek bij PlatinumGames. Welke gevolgen heeft zijn vertrek voor de ontwikkeling van Bayonetta 3? Hopelijk leren we spoedig meer.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord