Reggie Fils-Aime gaat als presentator aan de slag

Geplaatst: 10 december 2019 14:25
Aangepast: 10 december 2019 14:30

Reggie Fils-Aime, oud directeur van Nintendo America gaat aan de slag als presentator bij The Game Awards. Dat werd bekendgemaakt op het Twitter-account van de award show.

Begin dit jaar stopte Reggie Fils-Aime met zijn functie als directeur van Nintendo America na ruim dertien jaar dienst. Gedurende zijn loopbaan als directeur kreeg hij van Nintendo fans de bijnaam "The Reginator". Hij werkt nu bij de universiteit Cornell als docent. Ook al is hij niet meer werkzaam bij Nintendo aankomende Donderdag staat hij toch op het podium van The Game Awards. Hij is namelijk één van de presentatoren die de award show gaat presenteren. Je kan de aankondiging hieronder bekijken.

The Game Awards vindt aankomende donderdag plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord