Redesign Sonic kostte zo'n vijf miljoen dollar

Geplaatst:
Aangepast: 20 november 2019 09:27

Paramount Pictures kreeg veel kritiek te verduren na de eerste trailer van Sonic the Hedgehog-film. Er was veel commentaar op het design van Sonic en het heeft ervoor gezorgd dat het design werd aangepast. Dit grapje heeft het bedrijf behoorlijk wat geld gekost.

Als je ziet hoe het oude design van blauwe egel eruit ziet, dan is het niet vreemd dat er zoveel kritiek op is geweest. Paramount Pictures heeft in ieder geval ingezien dat het anders moest en dus werd de hulp in geroepen van niemand minder dan Tyson Hesse, die nauw betrokken is geweest bij het vernieuwde ontwerp van Sonic the Hedgehog. Dit alles heeft naar verluid zo'n vijf miljoen dollar gekost. Eerder gingen er geruchten dat dat bedrag rond de 35 miljoen zou liggen, maar in dat opzicht valt de schade dus nog mee. Dit komt omdat er nog maar weinig beeldmateriaal van Sonic af was toen de eerste trailer verscheen. Dat is ook de reden dat de Sonic-film werd uitgesteld.

Bron: Indiewire
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord