Redesign Sonic kostte zo'n vijf miljoen dollar

Paramount Pictures kreeg veel kritiek te verduren na de eerste trailer van Sonic the Hedgehog-film. Er was veel commentaar op het design van Sonic en het heeft ervoor gezorgd dat het design werd aangepast. Dit grapje heeft het bedrijf behoorlijk wat geld gekost.

Als je ziet hoe het oude design van blauwe egel eruit ziet, dan is het niet vreemd dat er zoveel kritiek op is geweest. Paramount Pictures heeft in ieder geval ingezien dat het anders moest en dus werd de hulp in geroepen van niemand minder dan Tyson Hesse, die nauw betrokken is geweest bij het vernieuwde ontwerp van Sonic the Hedgehog. Dit alles heeft naar verluid zo'n vijf miljoen dollar gekost. Eerder gingen er geruchten dat dat bedrag rond de 35 miljoen zou liggen, maar in dat opzicht valt de schade dus nog mee. Dit komt omdat er nog maar weinig beeldmateriaal van Sonic af was toen de eerste trailer verscheen. Dat is ook de reden dat de Sonic-film werd uitgesteld.

Sonic the Hedgehog2

BRON Indiewire

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?