Red Steel 3 in de maak

Blijkbaar is het ontwikkelteam van Red Steel 2 terug van vakantie en zijn zij reeds begonnen aan de ontwikkeling van Red Steel 3. Deze game gaat gebruik maken van de Wii Vitality Sensor. De informatie hierover is terug te lezen in het officiële Franse Nintendo Magazine, maar officiële aankondigingen zijn nog niet naar buiten gebracht.

Wii Vitality Sensor is een accessoire die de hartslag meet, waardoor games zich kunnen aanpassen aan bijvoorbeeld de nervositeit of conditie van de spelers. Hopelijk wordt er door Ubisoft meer informatie naar buiten gebracht tijdens de persconferentie op de E3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?